schutboom-Dit-maken-we-ramen

Kozijnen & ramen

Kozijnen en ramen in elke gewenste maatvoering en profilering.  Vierkant, rond of schuin. Met een moderne of juist klassieke uitstraling. Ook in de afwerking is er vanalles mogelijk, denk aan tochtprofielen en glas. Onze kozijnen en ramen zijn bij levering helemaal klaar voor montage. Inclusief glas, (grond)lak en inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens de eisen van het politie-keurmerk.

schutboom-Dit-maken-we-Deuren

Deuren

Een goede deur is naast mooi en goed passend ook kou-, vochtwerend en uiteraard ook veilig. Wij maken deuren alle stijlen. Van voordeur tot garagedeur, boerendeur en schuifdeur. Iedere vorm, afmeting, dikte, met rond of vierkant glas en afgewerkt met lijsten. Leg het ons voor. Samen vertalen we jouw idee naar een duidelijke tekening.

Dakkapellen

Met een houten dakkapel creëert je een riant, ruimtelijk gevoel op een slaapkamer of zolder. Onze houten dakkapellen kunnen in alle stijlen geproduceerd worden. Met sierlijke neuslijsten en fraaie boeidelen voor een klassieke uitstraling. Of toch modern, met strakke lijnen. Daarnaast zijn er talloze opties en accessoires mogelijk. We produceren de dakkapel helemaal naar jouw wens.

Lichtstraten

Lichtstraten worden vaak ingezet om extra lichtinval te creëren bij een woning of een terrasoverkapping. Wij maken lichtstraten op maat met de afmeting, afwerking en houtsoort van jouw keuze. Het glas wordt geplaatst in aluminium klik- en afdeklijsten. Waarbij het hout mooi in het zicht blijft. In de te plaatsen glassoort is veel mogelijk, denk aan dubbelzijdig gelaagd glas of een zonwerende variant.

Luiken (vensters)

Vandaag hebben luiken eerder een decoratieve functie, al zijn ze nog steeds erg efficiënt om de zon te weren op warme dagen. Wij maken luiken in alle uitvoeringen, maten, diktes en houtsoorten.

Poorten

Een poort is de toegang tot je inrit of tuin en moet natuurlijk goed passen bij je woning. Iedere situatie en smaak is anders. Wij maken de mooiste, luxe houten poorten, geheel op maat en naar jouw wens.

Beglazing

Ons timmerwerk is bij levering volledig klaar voor montage. Daarom leveren wij onze kozijnen, ramen en deuren inclusief glas. Het beglazen gebeurt tijdens de montage. Je kunt kiezen voor duurzaam, kwalitatief hoogstaand glas (HR++ of zelfs HR+++). Maar ook getint, brandwerend, veiligheids- en hardglas behoren tot de mogelijkheden. Standaard eigenschappen zijn:

LOREM IPSUM

Dit maken we

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipiscing elit. Nam nec est arcu dolor psum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipiscing elit. Nam nec est arcu dolor psum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipiscing elit. Nam nec est arcu dolor psum dolor sit amet.

Samen aan de slag met jouw bouwproject? Of een vrijblijvende offerte?

Contact opnemen

Vijf BouwPartners, samen één! Daar profiteert bouwend Zuid-Nederland van op het gebied van assortiment, service én logistiek. Van diep in Limburg tot ver in Brabant!