OVER ONS

Wij leveren alles voor jouw bouwproject. Machinaal timmerwerk én bouwmaterialen.

Bij Timmerfabriek Schutboom in Boekel maken we kozijnen, ramen en deuren op maat. In alle stijlen en bijzondere uitvoeringen, tot in de kleinste details. In onze volledig geautomatiseerde moderne werkplaats werken we iedere dag aan de mooiste projecten voor zakelijke én particuliere klanten. We leveren vakwerk, voor een goede prijs. Onze klanten komen daarom vaak al jarenlang bij ons over de vloer. Ze voelen zich vertrouwd bij ons en wij bij hen.

Bij Timmerfabriek Schutboom Boekel

Hoe het allemaal begon…

Het begon allemaal met onze bouwmaterialenhandel aan de Schutboom. Daar startten we in 1982 met het maken van kozijnen. Gewoon omdat daar vraag naar was. Twee hallen werden ingericht als timmerfabriek. Een derde hal werd bijgebouwd en diende als opslag. We werden steeds beter in wat we deden. Die ervaring zorgde ervoor dat we steeds meer konden maken. Geen vraag was te gek. Ons team groeide. Waar we in het begin vooral voor aannemers en zzp’ers werkten, kregen we ook steeds meer particuliere klanten. Vandaag de dag is het een mooie combinatie, net zo mooi als het werk dat we mogen maken!

Service tot op de bouwplaats

Wij leveren ons timmerwerk helemaal compleet. Inclusief spuitwerk, hang- en sluitwerk en glas. Direct klaar voor plaatsing. In onze mooie showroom staan onze mensen je bij met raad en daad. Natuurlijk leveren we alles volgens het bouwbesluit. Onze service stop niet bij de deur. Is er op de bouw onverhoopt iets aan de hand? Wij komen naar je toe en lossen het op!

Alles voor jouw bouwproject

Bij onze timmerfabriek hoort ook onze BouwPartner Schutboom Bouwshop. Daar vind je alle soorten bouwmaterialen, van topkwaliteit. De kracht zit in de combinatie! Samen kunnen we alles leveren voor jouw bouwproject. Of je nu professional bent of particulier. Dat doen we met een mooi team van specialisten vanuit het Brabantse Boekel.

Samen aan de slag met jouw bouwproject? Of een vrijblijvende offerte?

Contact opnemen

Vijf BouwPartners, samen één! Daar profiteert bouwend Zuid-Nederland van op het gebied van assortiment, service én logistiek. Van diep in Limburg tot ver in Brabant!